Psihomodo Pop dolaze u Beograd

Izvor: BalkanRock.com, 29.Mar.2016, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psihomodo Pop dolaze u Beograd

U okviru manifestacije kojom se obeležava 15 godina od smrti kultne rok ikone Joeyja Ramonea, Mikser House i beogradski festival subkulture Paralel 15. aprila organizuju celodnevni program koji će kulminirati koncertom benda Psihomodo Pop.

Program će obuhvatiti izložbe, video projekcije, CD i DVD izdanja, razgovore, a posetioci će biti u prilici da prisustvuju tribini na kojoj će jedan od govornika biti i Davor Gobac, frontmen kultnog sastava Psihomodo pop, čije se >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << stvaralaštvo u značajnoj meri oslanja na pank zvuk koji su stvarali Ramonsi.

Hrvatski veterani iza sebe imaju 14 izdanja (studijskih, live i kompilacija), pet nagrada Porin, među kojima su priznanja za najbolji rok album i album godine, a nedavno je objavljen i vinil “Ćiribu Ćiriba“ koji će promovisati na beogradskom koncertu u Mikser Houseu.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 900 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.