Prophets Of Rage narednog leta u Hrvatskoj

Izvor: BalkanRock.com, 13.Dec.2016, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prophets Of Rage narednog leta u Hrvatskoj

Prophets Of Rage, vjerojatno najveća supergrupa na svijetu sastavljena od članova Rage Against The Machine, Public Enemyja i Cypress Hilla, dolazi u zagrebački Dom sportova 26. lipnja na svoj premijeran hrvatski nastup.

S obzirom da RATM nikada nisu nastupili u Hrvatskoj (a u regiji su bili samo jednom u Ljubljani prije 15 godina) ova vijest svakako će do temelja uzdrmati izrazito veliku bazu fanova koju taj legendarni band ima kod nas. Pridodamo li tome da su se sviračkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sekciji Ragea – Tomu Morellu (gitara), Bradu Wilku (bubnjevi) i Timu Commerfordu (bas) – pridružili Chuck D i DJ Lord, frontman i DJ Public Enemyja, najvažnijeg hip hop benda u povijesti, te megapopularni B Real iz još jednih velikana, Cypress Hilla, nema sumnje da nastup Prophets of Rage u Zagrebu predstavlja jednu od najvećih koncertnih poslatica uopće u 2017. godini.

Na velikom zagrebačkom koncertu Prophets Of Rage će se pridružiti još 3 gostujuća banda čija imena će uskoro biti otkrivena. Zagreb će biti jedina regionalna stanica europske turneje i jedan od svega tri nastupa koji će biti puni solo nastupi.

Ulaznice, po najpovoljnijoj cijeni od svega 190 kn u prodaju kreću već ovaj četvrtak 15. 12. i na snazi je do 31. prosinca. Od 1. siječnja cijena se penje na 220 kn i na tom nivou ostaje sljedećih nekoliko mjeseci.

Službena prodajna mjesta:

● Dirty old shop, Tratinska 18

● Rockmark, Berislavićeva 13

● Aquarius CD Shop, Varšavska 13

● Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

● Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Prophets Of Rage 26. lipnja 2017. u Domu sportova

Izvor: CroModa.com, 13.Dec.2016

Prophets Of Rage, vjerojatno najveća supergrupa na svijetu sastavljena od članova Rage Against The Machine, Public Enemyja i Cypress Hilla, dolazi u zagrebački Dom sportova 26. lipnja

Nastavak na CroModa.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.