Izvor: BalkanRock.com, 20.Nov.2023, 09:47

Promocija EP „Sve staje u tren“ sastava Radio Kašmir u Kvaki uz podršku benda pliš

foto: Milena Arsenić Petrović U petak, 24. novembra u Kvaka 22, od 20:00 binu će podeliti, krajnje nesvakidašnje, kašmir i pliš. Povod za susret kašmira i pliša u Kvaki 22 je promocija prvog produženog izdanja sastava Radio Kašmir – „Sve staje u tren“ sastavljeno od post-pank, indi i amerikana elemenata oko kojih su se okupili […] The post Promocija EP „Sve staje u tren“ sastava Radio Kašmir u Kvaki uz podršku benda pliš first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Na današnji dan – 20. novembar/studeni

Izvor: BalkanRock.com, 20.Nov.2023

1965 — Rođen je Mike Diamond, poznat i kao Mike D, američki muzičar i jedan od osnivača legendarnog benda Beastie Boys, koji se proslavio svojom inovativnom kombinacijom hip-hopa, pank roka i drugih žanrova. Mike D-ov stil repovanja, prepoznatljiv po energičnosti i specifičnom tonu glasa, umnogome...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.