Promena lokacije!

Izvor: Mondo, 05.Maj.2015, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena lokacije!

Bendovi Toto i Judas Priest ipak ne nastupaju na Kališu!

Foto: Avalon

Koncerti ovogodišnjeg Belgrade Calling festivala ipak će biti održani na Ušću, umesto na Kalemegdanu, saopštio je organizator.

"Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se oba koncerta ovogodišnjeg Belgrade Calling 2015 festivala premeštaju na novu lokaciju – park Ušće. Iako je prvobitno bio planiran i najavljen Kalemegdan, Judas Priest i Toto su dostavili specifične tehničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zahteve u cilju što boljeg i kvalitetnijeg zvuka. Oba benda poznata su po perfekcionizmu i visokim standardima svojih koncerata, i zajedno sa njihovim menadžmentom odlučili smo da celokupan festival prebacimo na Ušće. Verujemo da će publika maksimalno uživati u svirci istinskih legendi na Ušću i još jednom apelujemo da obezbedi svoje ulaznice na vreme", navodi se u saopštenju "Avalona".

Ulaznice kupljene za Kalemegdan automatski važe za Ušće, a cena za sve kategorije ostaje nepromenjena.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.