Produžen Supernatural festival!

Izvor: Mondo, 23.Mar.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen Supernatural festival!

Prvi put traje dva dana, a nastupaju Sindikat, Lollobrigida, Nikola Vranjković...

Ove godine, festival će prvi put trajati dva dana tokom kojih će posetioci moći da uživaju u muzici, zdravoj hrani, kao i brojnim aktivnostima za decu i odrasle.

Muzički program festivala obojiće rokenrol, džez, rege, fank, hip hop, post grandž i elektro pop-pank zvuci, pa će tako prvog dana festivala, 22. aprila, nastupiti Del Arno bend, Beogradski Sindikat, Sharks, Snakes >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << and Planes, slovenački Nula radio with Rebel B.

Drugog dana,

 posetioce će zabavljati Kanda Kodža i Nebojža, Nikola Vranjković, Irie Fm, Lolobrigida, kao i Leontina i dečiji hor Čarolija.

Pogledajte MONDO TV prilog sa Feđom iz Sindikata!

Izvor: MONDO

Osnivač Supernatural festivala Srđan Stanković je rekao da je cilj tog festivala aktivizam za Adu Huju, prostora koji se već "60 godina degradira".

"U saradnji sa Gradom Beogradom sanirali smo jedan deo Ade Huje i napravili park koji je proglašen za jedan od 25 najboljih projekata u Evropi. Ovo je nastavak aktivizma da, u saradnji sa Gradom Beogradom i Sekretarijatom za zaštitu životne sredine konačno rešimo problem Ade Huje koji je najveći ekološki problem Beograda", rekao je Stanković.

Navodeći da će 10 odsto ukupnog prihoda od prodatih karata biti uloženo za dalje pošumljavanje Ade Huje, on je pozvao sve građane da dođu na festival.

Vršilac dužnosti sekretara za zaštitu živote sredine Goran Trivan je podsetio da se Superntaural festival održava već jedanaestu godinu i da je za sve to vreme izrastao u jednu od manifestacija koja je najvažnija u Beogradu.

"Za sve to vreme festival je na ubedljivo najbolji način pokazao šta sve mi kao građani i Beograd kao grad možemo da učinimo po pitanju zaštite životne sredine", rekao je Trivan.

Navodeći da Supernatural festival okupi više desetina hiljada ljudi, a naročito dece, Trivan je rekao da je to veoma značajno jer svi oni imaju priliku da čuju i nauče nešto novo.

Osim dobre muzike za posetioce festivala organizovana su i brojna dešavanja za decu i odrasle poput PIJACE na kojoj će se predstaviti mala poljoprivredna gazdinstva, proizvođači autentičnih srpskih proizvoda i najbolje iz Srbije: homoljski med, banatski kozji sir, sremski kulen, rakija sa gledićkih planina i drugi čuveni delikatesi. Deo pijace biće i otvorena kuhinja gde će majstori kuhinje  pripremati gurmanske zalogaje za sve sladokusce.

WELNESS radionice kapuere, joge, masaže, izložba lekovitog i aromatičnog bilja promovisaće harmoniju duha i tela, dok će DANUBE VILLAGE i organizacije Srbija za mlade, koja se bavi omladinskim turizmom, i DCC (Dunavski centar za kompentenciju) sve zainteresovane upoznati sa biodiverzitetom i ekoturizmom na Dunavu.

Deo festivala biće i radionice za decu gde će mališani, kroz zabavu i igru, učiti kako se sadi lekovito bilje, lavanda, ruzmarin, majčina dušica, zašto su važne pčele i kako da kroz veselu potragu za blagom otkriju važna znanja za zdraviju i zeleniju planetu.

Karte po ceni od 600 dinara za jedan dan, odnosno 1.000 dinara za oba dana nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.