Prince objavio novi album

Izvor: BalkanRock.com, 07.Sep.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prince objavio novi album

Poznati američki pevač Prince objavio je trideset peti studijski album pod imenom “Hit n Run“.

Ovaj album prati prošlogodišnja izdanja albuma “Plectrumelectrum” i “Art Official Age“. Producent novog izdanja je Joshua Welton.

“Hit n Run” je snimljen za nešto manje od tri meseca. “Pravi fanovi znaju da svaku pesmu koju Prince snimi stavljamo u kolekciju “Ljubičaste armije”, tako je i ovaj album čist fank zvuk koji >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << može da pripada toj kategoriji”, objašnjava Prince.

Album izlazi na Tindelu, a zašto je je odlučio na ovaj potez Prince odgovara: “Nakon sastanka sa Jay Zjem odlučio sam da je Tindel najbolja platforma za moj novi album. Pre svega jer platforma priznaje trud muzičara u procesu stvaranja albuma, kao što pruža mnoge tehničke pogodnosti koje svako u XXI veku želi”.

Listu pesama sa novog albuma možete videti ovde:

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Prince objavio novi album

Izvor: B92, 07.Sep.2015

Poznati američki pevač Prince objavio je trideset peti studijski album pod imenom “Hit n Run“...Ovaj album prati prošlogodišnja izdanja albuma “Plectrumelectrum” i “Art Official Age“. Producent novog izdanja je Džošua Velton...“Hit n Run” je snimljen za nešto manje od tri meseca....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.