Pridjevi i Crvi zakazali nastup u Ljubljani

Izvor: BalkanRock.com, 12.Apr.2016, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pridjevi i Crvi zakazali nastup u Ljubljani

U četvrtak, 5. maja ljubljanska Gala Hala biće domaćin zajedničkom koncertu bendova Pridjevi i Crvi.

Crvi

Psihodelični bend Pridjevi osnovali su Dino Santaleza i kantautorke Ivana Picek i Nina Romić 2013. godine. U martu 2014. objavili su istoimeni album, koji je odlično prihvaćen od publike i kritike te se našao na većini lista albuma godine u regionu. U proleće 2015. godine taj isti debi izlazi pod okriljem američke diskografske >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kuće Trouble In Mind, a u najavi je i vinilno izdanje.

Crvi su nova supergrupa, čiji su se članovi prethodno već ostvarili u beogradskim alternativnim bendovima Repetitor, Bitipatibi i Kriške. Za kratko vreme su privukli dosta pažnje svojim koncertnim nastupima, a trenutno rade na svom debitantskom ostvarenju.

Ulaznice za ovaj događaj mogu se nabaviti po ceni od 10 evra, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 12 evra.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.