Preslušajte besplatno novi album grupe Who See

Izvor: Story, 30.Jul.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preslušajte besplatno novi album grupe Who See

Albumi Krš i drača i Sviranje kupcu po prvi put na Deezeru

Kotorski sastav Who See objavio je novi, treći po redu studijski album, pod nazivom Nemam ti kad. Album sadrži 14 numera i dostupan je na Deezeru ali i ostalim digitalnim servisima širom sveta. Produkciju novog materijala su radili Seagal Prime, Dedduh, The outvaderz i Baby Dooks, a od gostiju tu su Maat Baandy, Random, Kendi, Kid Radja, DJ Raid, te njujorška rap legenda Sean Price.

- Kad smo počinjali >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << raditi rap prije 15 godina, sve je krenulo iz zabave i igre, ne znajući da će cijela priča da se nastavi do današnjeg dana. Kao i tada, i danas sve to smatramo igrom i ne prestajemo da eksperimentisemo i da tražimo taj naš zvuk. Ipak, može se čuti da je ovaj album i produkcijski, a i sa tekstovima i temama ozbiljniji od predhodna dva, jer ti nemamo kad ko nekad - kazao je Noyz povodom izlaska novog albuma.

Sean Price,  jedan od najboljih MC-a na planeti,  član legendarnog rap sastava Heltah Skeltah, takođe član super grupe Boot Camp Clik i  grupe Random Axe, ima svoju deonicu u naslovnoj numeri koja je za potrebe video spota skraćena, a koju sada možete čuti u integralnoj verziji:

Ujedno od danas su na Deezeru dostupna prva dva albuma benda, debitantsko izdanje Sviranje kupcu iz 2007. godine, i album Krš i drača iz 2012. godine na kome se nalaze hit singlove Reggaeton Montenegro i Nije preša, a koji je bendu doneo MTV nagradu.

Posle zapaženog nastupa na Sea Dance festival publika u Srbiji Who See može da vidi na Love Festu u Vrnjačkoj Banji, u petak 8. avgusta. Za više informacija posetite www.lovefest.rs.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.