Izvor: BalkanRock.com, 28.Jul.2021, 09:59

Preminuo Joey Jordison, bivši bubnjar Slipknota

Bivši bubnjar i jedan od osnivača američkog hevi metal benda Slipknot Joey Jordison preminuo je u 47. godini, saopštila je njegova porodica. U saopštenju se navodi da je Jordison preminuo u snu 26. jula, a uzrok smrti nije objavljen. Članovi porodice naglasili su da će Džordisonova sahrana biti zatvorena za javnost. Jordison svirao je bubnjeve u […] The post Preminuo Joey Jordison, bivši bubnjar Slipknota first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Preminuo bubnjar benda Slipknot (VIDEO)

Izvor: Beta, 28.Jul.2021

Bivši bubnjar hevi metal benda Slipknot Džoi Džordison preminuo je u 46. godini.Porodica je u saopštenju navela da je umro u snu, ali uzrok smrti nije objavljen.Džordison je bio jedan od prvih članova Slipknota, koji je osnovao 1995. godine sa perkusionistom Šonom Kuhanom i basistom Polom Grejem,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.