Izvor: BalkanRock.com, 24.Maj.2023, 22:19

Preminula Tina Tarner, legendarna kraljica rokenrola

Tina Tarner, legendarna kraljica rokenrola, preminula je danas u 83. godini nakon duge bolesti, u svom domu u Kusnahtu (Švajcarska). Poslednjih godina pevačica je bila izuzetno lošeg zdravstvenog stanja; rak creva dijagnostikovan joj je 2016.godine, a imala je i transplataciju bubrega 2017. godine. Tina Tarner je rođena 26.11.1939. godine u Natbušu (Tenesi, SAD), kao Ana […] The post Preminula Tina Tarner, legendarna kraljica rokenrola first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je devojčica iz Tenesija koju su napustili roditelji postala "kraljica rokenrola": Odlazak Tine Tarner (1939-2023)

Izvor: Blic, 25.Maj.2023, 11:45

Tina Tarner, koja je preminula sinoć u 83.godini, rođena je kao Ana Mej Bulok 26. novembra 1939. u mestu Natbušu, u američkoj saveznoj državi Tenesi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.