Povratak benda Endorfin pesmom „Tražim zabavu“

Izvor: SvetGitara.com, 08.Jul.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak benda Endorfin pesmom „Tražim zabavu“

Pančevački bend Endorfin se vraća na scenu novom pesmom i novom postavom!

Ovaj „istočno-evropski rokenrol“ bend postojao je od 2004. do 2010. godine, a dve godine nakon raspada, 2012. godine izdali su album „Džank i skank“, koji predstavlja kompilaciju studijskih i demo snimaka benda. Album je izdat iz dva dela „Džank“ i „Skank“, a uz njega, izbacili su i mini album nazvan „Šank“. Sve to je moguće besplatno preuzeti na njihovom bandcamp profilu.

Ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << dana Endorfin se ponovo okupio u delimično izmenjenoj postavi i na jednoj od prvih proba benda snimljena je pesma „Tražim zabavu“. Bend danas čine: Aleksandra Terić, Vukašin Davidović, Velibor Nikolić i Vladan Maksimović.

Kako zvuči nova postava benda možete poslušati ovde, u pesmi „Tražim zabavu“:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.