Poslušajte “(Ocean) bloom” Radioheada i Hansa Zimmera

Izvor: BalkanRock.com, 27.Sep.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte “(Ocean) bloom” Radioheada i Hansa Zimmera

Radiohead je u saradnji sa kompozitorom Hansom Zimmerom za potrebe BBC-jevog serijala o istoriji prirode “Blue Planet II”, preradio pesmu “Bloom” sa albuma King of Limbs.

Ovaj novitet, nazvan “(Ocean) bloom”, inspirisan je zvucima mora.

“Hans je neverovatan kompozitor koji bez napora povezuje nekoliko muzičkih žanorova te nas je podsticao da svi unesemo svoje talente u rad i otkrijemo kako muzika serijala i “Bloom” zvuče >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << zajedno”, izjavio je Yorke.

Po njegovim rečima “Bloom” je kao inspiraciju imala originalni serijal “Blue Planet” i sjajno je što je uspela doprineti istom na neverovatan način.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.