Poslušajte MØ – “Run Away”

Izvor: BalkanRock.com, 09.Nov.2017, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte MØ – “Run Away”

Danska pevačica je nedavno objavila EP “When I Was Young” koji sadrži šest pesama. Pisala ih je kroz poslednje četiri godine i vrlo su lične i nežne, a pesma “Run Away” jedna je od njih.

Ova muzičarka je trenutno na svetskoj turneji. JEdnom prilikom je izjavila: “Moji roditelji su imali klavir u dnevnoj sobi, nasledili su ga od bake. Htela sam pisati pesme na engleskom jer sam bila ogromni obožavatelj grupe Spice Girls – priseća se MØ koja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je bila impresionirana popom do tinejdžerskih dana, nakon čega su je osvojili Sonic Youth, Black Flag, Nirvana, Smashing Pumpkins, Yeah Yeah Yeahs…”

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.