Poslednja Banging žurka u ovoj godini

Izvor: Mondo, 23.Dec.2014, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednja Banging žurka u ovoj godini

"Banging Recap of 2014" žurka uz najveće ovogodišnje EDM hitove biće održana u četvrtak, 25. decembra u Beogradu.

Foto: Belgrade Banging

Ako ste tokom ove godine bili na makar jednom Banging događaju ili žurki, imali ste priliku da osetite svu pozitivnu energiju, ljubav, prijateljstvo, kreativnost, adrenalin i inovativnost koje je Banging ekipa delila nesebično sa vama u 2014. godini. Sada je došlo vreme da se prisetite svih lepih i nezaboravnih trenutaka koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ste doživeli i iskusili sa Belgrade Banging-om i da ih proslavite još jednom žurkom koja će se dugo pamtiti.

U četvrtak, 25. decembra, na "Banging Recap of 2014" očekuje vas mnošto iznenađenja, novogodišnjih poklončića koje su za vas pripremio Belgrade Banging! Prognoze za četvrtak kažu da će u klubu Tilt biti vruće, jer će se okupiti najlepše devojke Beograda, a prvih 100 koje dođu na žurku dobiće specijalno piće iznenađenja.

Za najbolju atmosferu i prisećanje najvećih ovogodišnjih EDM hitova biće zadužen dobro poznati Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.