Izvor: RockSerbia.net, 24.Okt.2008, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 17 godina konačno novi album grupe Guns`N`Roses

Spisak pesama novog albuma Guns`N`Roses pod nazivom "Chinese Democracy" nalazi se trenutno na neaktivnoj stranici web sajta "BestBuy" (link (http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9111016 st=guns+n%27+roses type=product id=1925065)) , na kojoj će posetioci iz SAD-a biti u mogućnosti da naruče album kada ga ovaj sajt bude ekskluzivno objavio 23. novembra. Na stranici se nalazi i umanjena slika omota albuma. Oni koji su imali priliku da čuju album tvrde da, u tipično dramatičnom stilu, prvi zvuk koji se čuje na albumu je vrisak Aksela Rouza od koga se ledi krv u žilama.

Nastavak na RockSerbia.net...






Povezane vesti

Guns'n'roses objavljuju novi album

Izvor: B92, 23.Okt.2008, 15:37

Rok grupa "Guns 'n' Roses" će 23. novembra konačno objaviti album "Chinese Democracy" - svoj prvi u poslednjih 17 godina koji donosi originalne pesme benda, saopštila je kompanija "Geffen Records", a prenosi agencija AP..."Chinese Democracy" će se posle višegodišnjeg odlaganja, pojaviti 23. novembra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RockSerbia.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RockSerbia.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.