Izvor: BalkanRock.com, 01.Apr.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porch krajem meseca stiže u Beograd

Porch

U nedelju, 23. aprila, u beogradskom klubu Elektropionir koncert će održati američki sastav Porch. Pored njih, kao predgrupe nastupiće bendovi Mnjenje i Casillas.

Porch je noise-rok trio iz Kalifornije koga čine Todd Huth, nekadašnji član benda Primus, zatim basista Christopher Frey, koji je došao iz grupe Today Is The Day, kao i bubnjar Michael Jacobs. Istoimeni debi album objavili su još 1994. godine. Njihov aktuelni album “Walking >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Boss” objavljen je 2013. godine.

Mnjenje svojom muzikom razara i rastavlja na deliće. To je buka koja udara u glavu, hipnotiše i tera na urlanje. Nalaze se u procesu stvaranja drugog albuma, koji će na svaki način biti korak dalje u odnosu na moćni prvenac “Zubima po ljudima”.

Casillas su noise rock četvorka koja je trenutno u fazi snimanja debitantskog albuma, dok predstavnici acid-metal žanra, Wolfram, nastavljaju da promovišu svoj veoma hvaljeni, prošlogodišnji album “Music Of The Heathen“

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.