Izvor: BalkanRock.com, 19.Maj.2023, 12:02

Pomeren nastup IC3PEAK u Beogradu

Nastup kontroverznog ruskog witch house sastava IC3PEAK pomeren je, i umesto 18., održaće se 19. maja. Uoči koncerta, na licu mesta, pored grupe fanova, nalazilo se i nekoliko policijskih automobila. Par sati nakon najavljivanja da će horor-šou početi sa zakašnjenjem, organizatori iz agencije Leftfields su objavili sledeće saopštenje: „Prinuđeni smo da vas obavestimo da je […] The post Pomeren nastup IC3PEAK u Beogradu first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Blur singlom „The Nacrissist“ najavljuju novi album „The Ballad Of Darren“

Izvor: BalkanRock.com, 20.Maj.2023, 07:37

Svoj povratak na scenu kultne legende Britpopa su najavile još prošlog novembra, najavom velikog koncerta u Wembley areni, nakon kojeg su objavili i listu nastupa po Europskim festivalima, te mini turneju po Velikoj Britaniji, koja kreće iz njihovog rodnog grada, Colchestera od 19. maja. A sada, kao...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.