Pogledajte novi spot i singl PJ Harvey

Izvor: BalkanRock.com, 11.Jun.2017, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi spot i singl PJ Harvey

Britanska kantautorka PJ Harvey nakon skoro mesec dana od objaviljivanja singla ““A Dog Called Money” predstavila  je novu pesmu “The Camp”.

U pitanju je duet gde joj je pomogao Ramy Essam, egipatski umetnik poznat po učešću na demostracijama u Kairu, za vreme arapskog proleća 2011. godine. Essam je napisao pesmu zajedno sa Polly Jean, a njihova namera je da se podigne svest o raseljenim sirijskim izbeglicama koji žive u Libanu.

Fotograf Giles Duley najzaslužniji je za prateći video u kojem vidimo dvoje muzičara u procesu rada na ovoj pesmi zajedno sa snimcima raseljenih porodica.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.