Izvor: SerbianUnderground.com, 20.Nov.2011, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje drugi krug – SUG ABT 2011

Nakon zavšetka I kruga, sudije su imale relativno težak posao da izaberu 16 takmičara, koji će proći u drugi krug, gde ih čekaju nosioci turnira! Nažalost neki su odustali, neki se nisu ni pojavili, neki su zakasnili, bitno da ih je 16 prošlo kako treba, dok su četvoro automatski ispali (Redži, Gudroslav, Zekaj, Silver). Ispod možete videti parove II kruga, kao i pravila koja će važiti. Bitove možete videti na forumu ili preslušati u našoj download zoni.
Makanidja vs. Deki Divorce
Mak vs. Tormentor
Mateo vs. Elevejt
Kupry vs. Gordez
Typical vs. Snapy Dee
Neafirmisan vs. Ela
Delfagor vs. Kristal
Axa vs. Kvejk
Shatro vs. VeB
Ata vs. DoubleF
Milak vs. Markiz
King Belaj vs. Belleti
Psajho vs. Rezhim
Random vs. Nemy
Rashid vs. Rilem
Thruo vs. Greeny
Što se tiče pravila, veoma su jasna.
Svaki par je dobio drugačiji bit koji je takođe kao i parovi žrebom izabran. Strofa koju snimite sme da ima od 16 do 20 linija (ni manje – ni više). Dokle god sistem takmičenja bude bio da se snima samo jedna strofa u rundi, kontre nisu dozvoljene! (tj. zabranjeno je odgovaranje na ono što je protivnik koji je prvi snimio betl rekao). Svaki par/takmičar će imati svoju temu gde će kačiti svoj betl i za to će imati rok, koji će biti tamo i napisan. Kada rok prođe ili ako se svi betlovi u jednoj rundi završe ranije, sudije će tada glasati ko je bio bolji.
Kao i do sada otvorena je tema za komentarisanje kruga, ispratite.

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.