Izvor: BalkanRock.com, 21.Mar.2023, 11:55

Planet Caravan objavili video za pesmu „Miris grada“

Grupa Planet Caravan objavila je video spot za pesmu „Miris grada“, treći singl sa aktuelnog albuma Aramat, objavljenog za diskografsku kuću Multimedia Music. „Miris grada“ je ljubavna priča prenešena u surovo okruženje velikog grada. Zanesenost i zaljubljenost se sudaraju sa surovom realnošću i postaju priča o svima onima koji se bore i pokušavaju da prate […] The post Planet Caravan objavili video za pesmu „Miris grada“ first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

„Still Running“ – novi spot benda Citizen X

Izvor: BalkanRock.com, 22.Mar.2023, 06:54

Beogradski pank-rok bend Citizen X objavio je novi spot za pesmu “Still Running”, kao treći singl sa prošlogodišnjeg EPja The End of Fiction u izdanju Geenger Records iz Zagreba. Direktor fotografije spota je Renato Miškolci, glavnu ulogu u spotu tumači beogradska glumica Dunja Stojanović,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.