Phile – Da Prekratimo Vreme

Izvor: SerbianUnderground.com, 02.Okt.2011, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Phile – Da Prekratimo Vreme

Phile je reper koji dolazi iz Niša, i već dugi niz godina se bavi ovom muzikom. Pored toga što je uspešan na privatnom planu u pogledu obrazovanja, počinje da se interesuje i za muzičku i video produkciju. Kaže da unosi 100% sebe u sve što radi, pa samim tim i daje maksimum svojih mogućnosti kada piše tekstove, komponuje ili snima.

Ovaj put se predstavlja novim tejpom pod imenom 'Da Prekratimo Vreme', i evo šta on kaže o svemu tome:
Omnibus liričkih filmova nastao >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << u međuvremenu snimanja solo albuma i 'Deratizacije', pesme sa kojih je skinuta prašina, izvučene iz fioke sa projektima, remontovane i spakovane u celinu jednog tejpa uz osveženje pojedinih gostovanja ili promene instrumentala. Mini kolekcija ovih pesama je da se kako ime tejpa kaže  prekrati vreme do solo albuma.
Idejno, pesme čine vraćanje zapuštenoj problematici međuljudskih odnosa, upakovane u niz istinitih priča. Takođe, da u hip-hop vrati sve već davno izgubljene elemente pravih idejnih vrednosti. Šarenolik zvuk sa elementima raznih žanrova donose kreativni beatmakeri i odabrana gostovanja. Težnja je bila da tejp ne nosi hitičan zvuk, već da muzički isprati i pojača atmosferu priča. Na kraju, slogan pod kojim je ovaj album-mixtejp najavljivan govori dosta toga: 'Ne očekujte samo ono što danas nazivaju repom... Ostalo sve možete... '
Phile - Da Prekratimo Vreme (download)
 

Možete pogledati i promotovni video, predstavljanje izovđača koji su se našli na tejpu:

 
 

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.