Pevačica izvršila samoubistvo (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 17.Avg.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica izvršila samoubistvo (FOTO, VIDEO)

Nakon dugogodišnje borbe sa psihičkim problemima, frontmenka metal benda je oduzela sebi život

Džil Janus, frontmenka metal benda Huntress iz Kalifornije, preminula je u 44. godini. Članovi benda su potvrdili da je pevačica oduzela sebi život 14. avgusta nakon što se godinama borila sa mentalnim bolestima.

"Slomljenih srca objavljujemo da je Džil Janus preminula. Nakon duge patnje zbog mentalnih bolestila, oduzela je sebi život. Janus je javno govorila o ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izazovima u nadi da će podstaći druge da se uhvate u koštac i prebrode svoje psihičke probleme", napisali su članovi benda na zvaničnoj Facebook strani i dodali:

"Janus je bila iskreno kreativno biće, a pored svih postignuća u svetu muzike i javnoj borbi sa mentalnim bolestima, bila je prelepa osoba, strastvena u vezi sa svojom porodicom, spašavanjem životinja i alternativnom medicinom. Nedostajaće nam više nego što bi to ikada mogla da zna."

Pevač srećan na videu pre samoubistva (VIDEO)

Osnivač benda i njen dečko Blejk Mil napisao je na svom ličnom profilu da su Džil i on "proveli devet godina zajedno", kao i da je "očaj pri saznanju da je nikada više neću videti je najgora emocija koju sam ikada osetio."

"Nadam se da ćeš nači mir koji nisi mogla na ovoj planeti", zaključio je on.

Džil je dijagnostikovan bipolarni poremećaj kada je imala 20 godina, a 2015. je pobedila rak materice.



Izvor: YouTube/Napalm Records

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.