Peter Bjorn and John objavili video za naslovnu numeru sa nove ploče

Izvor: BalkanRock.com, 21.Jun.2016, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peter Bjorn and John objavili video za naslovnu numeru sa nove ploče

Švedski indie pop/rock sastav Peter Bjorn and John predstavili su video za naslovnu numeru sa njihovog novog albuma “Breakin’ Point”.

Ekipa iz HochR je režirala spot u kom je prikazana priča zbunjenog čoveka koji provodi neko vreme u pustinji družeći se sa stvorenjem koje liči na ogromnu metlu za čišćenje.

“Breakin’ Point” je objavljen 10. juna za INGRID, zajedničku etiketu koju je bend pokrenuo sa kolegama iz Švedske, kantautorkom Lykke Li i bendom Miike Snow. Ovo je označilo kraj petogodišnje diskografske pauze, jer su prethodnu ploču “Gimme Some” objavili još 2011. godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

J Mascisov buldog u spotu Dinosaur Jr

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jun.2016, 15:53

Dinosurusi muzičke scene, Dinosaur Jr. objavili su prvi video za pesmu “Tiny” sa njihovog novog albuma pod nazivom “Give A Glimpse Of What Yer Not” koji će biti objavljen 5. avgusta za Jagjaguwar...Muzički spot režirao je proslavljeni reditelj Laurie Collyer (Sherrybaby, Sunlight Jr.) i jednu...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.