Pesma za Nebojšu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Feb.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesma za Nebojšu (VIDEO)

Poslušajte pesmu koju je Nikola Pejaković objavio u čast glumca koji nas je prerano napustio

U znak sećanja na svog velikog prijatelja i glumca Nebojšu Glogovca (1969-2018) muzičar Nikola Pejaković-Kolja objavio je danas spot za pesmu "Previše".

Kolja je ovu pesmu napisao i snimio za album "Grobovlasnici" 2013. godine, a spot u kojem se pojavljuje Nebojša Glogovac snimljen je u režiji Petra Pašića, na proleće 2017. godine u starom, legendarnom hotelu "Bristol" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Beogradu.

Danas se sećamo...

Sticajem okolnosti spot "Previše" je ostao do danas neobjavljen...

"Glogi nije voleo patetiku, ali je bio čovek emocije i oprostiće nam ako kažemo da ga volimo i da smo uživali onaj dan kada nas je posetio, ošamutio energijom i ljubavlju, i otišao. U sećanje na taj dan i snimanje spota, odlučili smo da danas pustimo spot za pesmu 'Previše', i ponovo vidimo malo njegovog osmeha", poručili su Kolja & Longplay.

Pogledajte:



Izvor: YouTube/Longplay

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.