Partibrejkersi i Jinx u Domu omladine

Izvor: Mondo, 04.Feb.2013, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partibrejkersi i Jinx u Domu omladine

Long Night Festival koji se treći put održava u Domu omladine Beograda, zakazan je za 30. mart.

Petar Stojanović, MONDO

Organizatori su najavili oko 15-ak nastupa domaćih, regionalnih i stranih izvođača i prva poznata imena su Partibrejkersi i hrvatska grupa Jinx.

Imena ostalih izvođača, među kojima su jedno legendarno ime britanske scene i jedan domaći bend na čiji se povratak čeka već dugi niz godina, organizatori će saopštiti u narednih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nedelja, a ulaznice za Long Night 3 od danas su u prodaji na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim.

Ulaznica za treći Long Night je 1.300, ali samo do 14. februara od kada će koštati 1.500 dinara

"Mislim da ćemo mi doneti svetlo u tu dugu noć", najavljuje frontmen Partibrejkersa Zoran Kostić-Cane

Zagrebački sastav Jinx, regionalno poznat po hitovima "Tamo gdje je sve po mome", "Na čemu si ti", "Smijem se" i sa aktuelnog CD albuma "Diksilend”, "Da smo se voljeli manje" i "Uzeli su me na zub", nastupom na Long Nightu vraća se na "mesto zločina" Dom omladine Beograda, gde su prošlog februara uspeli da "prepune" salu Doma omladine.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.