Partibrejkersi: Uživo Noćas u gradu

Izvor: Mondo, 08.Nov.2012, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partibrejkersi: Uživo "Noćas u gradu"

Povodom tridesetogodišnjice rada legendarni Partibrejkersi, objavili su snimak pesme "Noćas u gradu", kao uvertiru za slavljenički koncert 29. novembra u maloj hali Spensa.

Spot za pesmu "Noćas u gradu", snimljen je na koncertu, na kojem su Partibrejkersi započeli turneju ove godine.

Video dokumentuje fantastičnu atmosferu na svirci početkom marta, pred 5.000 ljudi.

Nakon koncerta u Spensu u Novom Sadu 29. novembra, Brejkersi će svirati 8. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u zagrebačkoj Tvornici.

Ulaznica za veliku rođendansku žurku Partibrejkersa u Novom Sadu košta 800 dinara u pretprodaji na blagajni Spensa, kao i preko mreže Eventima, dok će na dan koncerta koštati 1.000 dinara.

"Sviramo 29. novembra u malom Spensu, znači Spensiću, za narode i narodnosti, da ih trgnemo iz njihove pokorenosti. Dolazimo da se vidimo sa našom publikom. Mi smo u Novom Sadu od '83. godine. Ne postoji prostor u Novom Sadu, a da mi nismo svirali. Dugo smo ovde, imamo našu publiku, prijatelje, drugove i drugarice. Dolazimo da proslavimo sa Novosađanima naš praznik. Nadam se da će ih puno doći da se proveseli sa nama. Daćemo sve od sebe. Kao i uvek", poručuje Cane.

Pogledjate video.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.