Izvor: BalkanRock.com, 23.Nov.2019, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paraf se vratio sa singlom “Bez lica” i turnejom

Posle 33 ⅓ godine grupa Paraf nastupa u Srbiji i to 13. decembra u Novom Sadu u Think Tank studiju a 14. u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Uz to grupa ima i novi singl, dostupan na YouToubeu, kao i na drugim streaming platformama. Pesmu Bez lica snimila je obnovljena postava. Nastavili su tamo gde […]

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Novi spot Kolje (VIDEO)

Izvor: Danas, 23.Nov.2019

Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je spot za pesmu "Život je san" sa aktuelnog albuma "4 Prsta", pred jesenju turneju na kojoj svira 29. novembra u niškom klub "Feedback", 2. i 3. decembra u "Amerikani" Doma omladine Beograda, i 6. decembra u Domu kulture u Novom Sadu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.