Izvor: BalkanRock.com, 24.Nov.2020, 09:17

Pacifik objavio singl “Prazne godine”

Nakon singlova Led i Tvoj dlan, Pacifik (kantautor Željko Markuš) se vraća novim singlom i spotom Prazne godine. Sve tri pesme naći će se na digitalnom EP izdanju koje će izaći naredne godine, a koje se nadovezuje na prvi album grupe Pacifik, „Susret“ (Menart) koji je izašao 2015. godine. Pesma je lična, namerno iz prvog […] The post Pacifik objavio singl "Prazne godine" first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Bend Mark My Words! izbacio prvi singl

Izvor: BalkanRock.com, 25.Nov.2020, 09:02

Metalcore bend Mark My Words! je izbacio svoj prvi, promotivni singl, pod nazivom Through My Eyes. Ekipa iz Gornjeg Milanovca počela je aktivno da radi u oktobru 2019. godine i već početkom 2020. snima svoj prvi singl. Članovi Mark my Words su imali pređašnju karijeru u bendovima kao što su Soulcage,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.