PEVAČICA se oporavlja posle pokušaja samoubistva

Izvor: NaDlanu.com, 29.Mar.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA se oporavlja posle pokušaja samoubistva

Sve popularnija mlada američka pevačica Kelani (22) oporavlja se od posledica pokušaja samoubistva. Tome u prilog govori fotografija koju je danas postavila na Instagram, a na kojoj se vidi da je u bolnici.

Vlasnica velikog r&b hita iz prošle godine “You Should Be Here” napisala je pored fotografije pokajnički tekst: “ Želim da živim na Zemlji. Bog me je sačuvao iz nekog razloga. I moram biti zahvalna što sada nisam na nebu”.

>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<

Razlog za pokušaj samoubistva može biti depresija i nemoć pošto je njen bivši dečko objavio njihovu zajedničku fotografiju iz kreveta u želji da ugrozi njenu sadašnju vezu s košarkašem Klivlenda Kajrijem Irvingom.

Brzo pošto je vest o njenom bolničkom postu postala tema broj 1 u Anmerici, pevačica je zatvorila svoje profile na Instagramu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.