Ovakvog muškarca tražim...

Izvor: Mondo, 22.Jun.2015, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovakvog muškarca tražim...

Hrvatska pevačica nam je otkrila ko je pravi muškarac za nju!

Jelena Rozga je u superfinalu X Faktora predstavila svoju novu pesmu "Kraljica", a nakon odličnog nastupa, hrvatska zvezda je ispričala za MONDO kome je ta pesma posvećena i kakvog muškarca bi volela pored sebe.

"Ovom pesmom želim da poručim svim ženema da treba da žive svoj život kao kraljice...svaki dan! A za mene, eh...za mene je pravi muškarac onaj koji može da me razume, koji će uvek biti tu za mene. Da mu ne smeta kada sam bez šminke ili frizure, da me voli onakvu kakva sam".

 

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Jelena Rozga otkrila šta je pravi muškarac

Izvor: Prva.rs, 22.Jun.2015

-Ovo je sjajno. Odavde će izaći mnogo velikih zvezda. Tako sam i ja počela ’’95. godine. Imala sam sreću što sam krenula sa grupom "Magazin". Treba biti srećan, treba imati talenat, kaže Rozga.. Njena nova pesma „Kraljica“ govori o ženama kojima su potrebni pravi muškarci, ali to je...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.