Otrovna Kristina predstavio “Vikinga”; Tokom vikenda koncerti u Srbiji

Izvor: BalkanRock.com, 18.Mar.2016, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otrovna Kristina predstavio “Vikinga”; Tokom vikenda koncerti u Srbiji

Frenetični rock trio Otrovna Kristina izbacio je peti video s istoimenog debi albuma koji je objavljen ove jeseni. Nakon spotova za singlove “Pita”, “Igram da zaboravim”, “Vrata moći” i “Poljubi me u treće oko”, takođe u produkciji Drumwitch Video, objavljen je video za numeru ”Viking”.

Osim što znaju da Ljubav je bol, mistici iz benda Otrovna Kristina ovog puta su se zaputili postmodernim putevima koji vode u Valhalu, do svog pobratima Odina. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<

Istoimeni debi album Otrovne Kristine nedavno je po prvi put je objavljen na CD-u i LP-u, i to u izdanju uglednog nemačkog nezavisnog izdavača Sulatron Records. Album “Otrovna Kristina” mediji su opisali kao opak, muški, čvrst, prljav, sirov dokaz da je rock’n’roll življi nego ikad, a bend je već na prvom, odličnom punom koncertu u Tvornici kulture u oktobru prošle godine isijavao snagom i žestinom.

Otrovna Kristina nastupiće ovog vikenda prvi put u Srbiji: 19. marta u novosadskom klubu Firchie Think Thank Studio, a dan kasnije, 20. marta, u Beogradu (klub Elektropionir). Koncert u Beogradu zapravo je dupla premijera: prvi nastup Otrovne Kristine u Beogradu i prvi koncert uopšte u novootvorenom beogradskom klubu Elektropionir.

Ulaznice se po ceni od 400 dinara u pretprodaji za beogradski nastup mogu kupiti u kafeima Šikarica (Skadarska 22, od 10h pre podne do ponoći) i Zaokret (Cetinjska 15, od 9 ujutru do ponoći, vikendima do 04h). Za koncert u Novom Sadu ulaznice će se prodavati na ulazu u klub neposredno pre početka koncerta po ceni od 500 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.