Organizam objavili spot za “Hjuman”

Izvor: BalkanRock.com, 17.Sep.2015, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizam objavili spot za “Hjuman”

Beogradski sastav Organizam objavio je video singl “Hjuman” kojim najavljuje album “Intergalaktički cirkus“.

Album se sastoji od 10 pesama koje će biti sukcesivno objavljene u narednom periodu.

Pesma je snimljena u studijima ATTIC, Generalstab, Viša Klasa i Huskee, muzički producent je Mirko Luković, a spot su, uz tehničku pomoć Jakova Simovića, osmislili i realizovali sami članovi benda tehnikom pozorišta senki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<
“Ovo je prvi zvanični singl grupe Organizam. Sve poteškoće su rešene na najbolji mogući način. Očekujte još noviteta do kraja godine. Masovna hipnoza je počela!”, kažu članovi grupe i od srca se zahvaljuju svima koji su im pomogli u realizaciji pesme i spota.

Bend ovom prilikom najavljuje i koncert zakazan za 15. oktobar u KC Gradu, a o tom i drugim nastupima, više informacija uskoro putem društvenih mreža.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.