Oformljena nova supergrupa Ten Commandos

Izvor: BalkanRock.com, 30.Okt.2015, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oformljena nova supergrupa Ten Commandos

Nova grunge supergrupa Ten Commandos predstavila se pjesmom „Staring Down The Dust“.

Ovu grupu iz Seattlea, grada grungea, čine sve redom poznati glazbenici. Matt Cameron, bubnjar Pearl Jama i Soundgardena u band je pozvao kolegu basista iz Soundgardena Bena Shepherda, gitarista Queens Of The Stone Age-a Alaina Johannesa i gitarista OFF!-a Dimitria Coatsa.

Još 2008. godine poveli su se prvi razgovori Matta, Alaina i Bena nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << čega su u sedam dana napisali većinu pjesama, a 2014. godine konačno su uz svog četvrtog člana Dimitria snimili pjesme u holivudskom studiju.  Da Ten Commandos misle ozbiljno pokazali su i najavom prvog albuma, koji je predviđen za studeni ove godine. Glazbeni gosti na albumu su Mark Lanegan, Nikka Costa i legendarni gitarist Peter Frampton.

Na debitantskoj pjesmi „Staring Down the Dust“ za mikrofonom gostuje popularni Mark Lanegan.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.