Odložen koncert Scorpionsa u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 03.Dec.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen koncert Scorpionsa u Beogradu

Koncert grupe Scorpions, koji je trebalo da se održi u četvrtak, 7.decembra u Štark Areni, odložen je do daljnjeg.

Takođe su odloženi i njihovi koncerti u Ostravi i Ljubljani.

Kupljene ulaznice su validne za novi datum održavanja koncerta, koji će uskoro biti objavljen. Svi fanovi koji budu želeli da im se izvrši povraćaj novca, mogu to da urade na svim prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene.

Organizatori se izvinjavaju fanovima zbog nastale situacije i zahvaljuju se na razumevanju.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONCERT GRUPE SCORPIONS ODLOŽEN DO DALJNJEG: Datum održavanja biće objavljen uskoro!

Izvor: Kurir, 03.Dec.2017

Koncert grupe Scorpions, koji je trebao da se održi u četvrtak, 7.decembra u "Štark Areni", odložen je do daljnjeg, prema informaciji koju smo dobili od Live Nationa.

Nastavak na Kurir...

TREBALO JE DA NASTUPE ZA ČETIRI DANA Odložen koncert grupe "Scorpions" u Beogradu

Izvor: Blic, 03.Dec.2017

Štark Arena je izdala zvanično saopštenje u kom se navodi da je koncert čuvene grupe, zakazan za četvrtak 7. decembar, otkazan...- Koncert grupe "Scorpions", koji je trebalo da se održi u četvrtak, 7. decembra u Štark Areni, odložen je do daljnjeg, prema informaciji dobijenoj od Live Nation-a....

Nastavak na Blic...

Pevač "Scorpionsa" poručio fanovima u Srbiji: Mnogo mi je žao

Izvor: Blic, 04.Dec.2017, 15:29

Koncert grupe "Scorpions", koji je trebalo da se održi u četvrtak, 7. decembra u Štark Areni, odložen je do daljnjeg. Klaus Majne, pevač hard rok grupe, obratio se preko zvanične Fejsbuk stranice benda svojim fanovima..."Dragi fanovi u Ostravi, Ljubljani i Beogradu, ponekad je tanka linija između...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.