Odabrani takmičarski bendovi 10. Demofesta

Izvor: BalkanRock.com, 25.Maj.2017, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odabrani takmičarski bendovi 10. Demofesta

Stručni žiri desetog Demofesta odabrao je 30 demo bendova koji će se od 20. do 22. jula takmičiti na tvrđavi Kastel u Banjaluci za nagrade i priznanja jubilarnog izdanja festivala.

Demo bendovi koji su dobili priliku da nastupe na glavnoj, Basstion bini ovogodišnjeg Demofesta, koji će biti održan od 20. do 22. jula su:

Odabrani bendovi će moći da pokažu šta znaju i umeju te se izbore za nastup u finalu i tako dobiju priliku da završe među najbolja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << tri.

Takođe, Demofest nastavlja saradnju sa Bunt Rok Festivalom, beogradskim demo takmičenjem koje organizuje Radio-televizija Srbije (RTS). Tako će se pobrojanim bendovima već treću godinu zaredom pridružiti i pobednik Bunt Rok Festivala, a ime ovog sastava biće objavljeno uskoro.

Najbolji demo bend ovogodišnjeg Demofesta biće nagrađen profesionalnim snimanjem i produkcijom albuma u iznosu od 3.500 evra, vicešampion će osvojiti binsku opremu u vrednosti 2.000 evra, dok će trećeplasirani sastav za binsku opremu dobiti 1.000 evra. I ove godine Demofest uručuje nagradu “Plavi bas”, koji će dobiti najbolji basista Demofesta.

Ovogodišnje izdanje Demofesta će biti održano od 20. do 22. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a u revijalnom programu će nastupiti Rudimental DJ set, Marky Ramone, Ky-Mani Marley, Freemasons, Funkerman, Dubioza kolektiv, kao i Edo Maajka, Bad Copy, Lačni Franz i Projekt Rakija. Zasviraće i prošlogodišnji pobjednici Seine, Letarg i Degeneza, a za lokalnu podršku biće zaduženi Sopot, Shanghai Street Fight i Važno obavještenje.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovih 30 demo bendova će se takmičiti na Demofestu

Izvor: Blic, 25.Maj.2017

Stručni žiri desetog Demofesta doneo je odluku o tome kojih 30 demo bendova će se od 471 prijavljenih takmičiti na tvrđavi Kastel za nagrade i priznanja jubilarnog izdanja festivala, koji će biti održan od 20. do 22. jula u Banjaluci...Demo bendovi koji su dobili priliku da nastupe na glavnoj,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.