Obožavateljka dva dana nije jela zbog treme

Izvor: Mondo, 25.Jul.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavateljka dva dana nije jela zbog treme

Uprkos velikim vrućinama, samo da bi upoznale Daniela Kajmakoskog, devojčice su prešle stotine kilometara do Beograda da se fotografišu sa Makedoncem. Jedna je bila toliko uzbuđena da dva dana pre toga ništa nije mogla da jede.

Iako je prošlo godinu i po dana od njegove pobede u X faktoru AdriaDaniel Kajmakoski još uvek ima verne obožavaoce širom regiona. Kako bi se upoznala sa njim, jedoj devojčici iz Loznice nije bilo teško da "zapuca" na Bežanijsku kosu uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vrućinama, a pre toga dva dana nije jela zbog treme. Ali je zato imala širok osmeh kada se fotografisala i popričala sa Danielom, koji ovih dana promoviše svoju novu pesmu.

Postavite pitanje Danielu

Makedonski pevač Daniel Kajmakoski biće narednih dana gost MONDO redakcije. Ukoliko imate pitanje za njega, postavite ga u komentarima, a on će odgovoriti na najzanimljivija.

 Daniel Kajmakoski je upravo objavio novi singl i spot pod naslovom "Decenije".

Makedonski pevač ne krije da njegov prvi samostalni album nastaje sa željom da se publici na najlepši način oduži za svu ljubav, pažnju i podršku pruženu u prethodnom periodu.

"Veliko mi je zadovoljstvo, što napokon imam projekat koji je u potpunosti moj. Nova pesma najavljuje moje naredne projekte, sledeći singl i album. Do tada uživajte u singlu Decenije"!- poručuje Daniel Kajmakoski, makedonski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu.



Izvor: Youtube

Autor pesme je Aleksandra Milutinović, aranžman i produkciju potpisuje Darko Dimitrov, a za prevod i adaptaciju teksta bio je zadužen Ognjen Nedelkovski.

 "Singl Decenije u tekstualnom smislu predstavlja Daniela kao emotivnog i jakog muškarca. Govori o ljubavi koja se desila možda ne u pravo vreme, ali svakako nije nešto što je prolazno. Zahvaljujući Darku Dimitrovu koji je producent, pesma zvuči sveže i daje Danielu, kao mladoj zvezdi, potpuno jedinstven pečat. Nadam se uspehu i da će pesma dugo trajati, kako mi autori volimo da kažemo", rekla je Aleksandra Milutinović, poznata kompozitorka i autorka najvećih hitova domaće muzike.

Video spot samo dopunjuje ljubavnu priču iz pesme i vodi vas na različite lokacije u okolini Ohridskog jezera. Pored Daniela u spotu se pojavljuje Poliksena Tunteva, a spot je realizovao DK Team i Storyteller.

Makedonska verzija pesme, pod nazivom “10 leta”, predstavljena je pre nedelju dana, a već je postala radijski hit i broji preko 100.000 pregleda na Youtube-u. Sudeći po reakcijama u prvih 24 sata po objavljivanju, i "Decenije" će postići podjednak uspeh.

Napišite nam u komentarima kako se vama dopada pesma.

___________

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.