Objavljuje se duet Majkla Džeksona i Fredija Merkjurija posle 20 godina

Izvor: S media, 14.Nov.2011, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljuje se duet Majkla Džeksona i Fredija Merkjurija posle 20 godina

Duet koji su pre dvadesetak godina snimili Fredi Merkjuri i Majkl Džekson, sada će biti objavljen.

Članovi grupe "Queen" otkrili su kako će se na njihovom novom albumu naći jedan poseban, do sada neobjavljen snimak. Reč je o duetu Majkla Džeksona i Fredija Merkjurija, pokojnih pevača čija popularnost nije opala ni posle njihove smrti.

Snimak je skoro dve decenije čuvan u tajnosti, a njegovo postojanje otkrio je Brajan Mej, gitarista grupe "Queen" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koji je sa ostatkom benda nastavio da svira i posle smrti njihovog proslavljenog frontmena.

Prikazan film doktora koji je ubio Majkla Džeksona (VIDEO)

Poznate zatvorske ptičice (FOTO)

Krevet u kome je umro Majkl Džekson na aukciji! (FOTO)

- Majkl nas je posećivao dok smo bili na turneji po SAD-u osamdesetih godina pa su se on i Fredi jako zbližili i postali dobri prijatelji. Toliko dobri da su u Majklovoj kući snimili nekoliko pesama koje nikada nisu objavljene. Sada ćemo mi jednu od tih pesama objaviti na našem predstojećem albumu, a dobili smo podršku i od porodice Džekson, rekao je Brajan tim povodom.

Inale, novi album grupe "Queen" biće sastavljen iz arhivskih pesama, tako da će glavni vokal i dalje biti Fredi Merkjuri, prenosi Blic.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.