Objavljena satnica za koncert Sabatona i Accepta u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 03.Mar.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljena satnica za koncert Sabatona i Accepta u Beogradu

Objavljena je satnica za predstojeći koncertni spektakl koji će biti održan u ponedeljak, 6. marta BelExpo Centru u Beogradu, odnosno nastup švedskih metal ratnika Sabaton i nemačkih heavy metalaca Accept.

Ova manifestacija, koja je najavljena još tokom prošlog leta, nesumnjivo će biti jedna od najvećih atrakcija ove godine kada je ovakva vrsta muzike u pitanju. Sabaton ponovo dolaze u Srbiju posle malo više od godinu dana (poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << nastup su imali 8. februara prošle godine u rasprodatom Mikser House-u), dok će Acceptu ovo biti premijerno gostovanje. Podršku će im pružiti švedski metal sastav Twilight Force koji se nalazi u ulozi predgrupe.

Ulaznice za ovo dešavanje se i dalje mogu naći u prodaji, cena u pretprodaji iznosi 3300, dok će na dan koncerta iznositi 4000 dinara. Prodajna mesta su Eventim, Felix i Mungos.

Satnica izgleda ovako:

18:30h – ulaz

19:00h – TWILIGHT FORCE

20:00h – ACCEPT

21:30h – SABATON

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.