Objavljena druga kompilacija Serbia Goes Heavy

Izvor: BalkanRock.com, 18.Mar.2017, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljena druga kompilacija Serbia Goes Heavy

Srpski Metal Portal objavio je drugi deo kompilacije Serbia Goes Heavy, na kojoj se nalazi 13 metal bendova iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore.

Drugo izdanje kompilacije Serbia Goes Heavy obuhvatila je neobjavljene, ekskluzivne snimke bendova-veterana kao što su HeterA i Amentes, ali i aktuelne pesme sastava Organized Chaos, Tanker, Jenner, Nemesis, Soverdrive, Frozen Moonlight i drugih.

Kompilacija je dostupna za besplatno preuzimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << na stranicama Srpskog Metal Portala, kao izdanje online etikete SMP Music, koja deluje u sastavu pomenutog portala.

Serbia Goes Heavy je projekat Srpskog Metal Portala čiji je cilj promocija domaće metal scene, kroz podršku, pre svega, mlađim metal bendovima da dopru do šireg kruga slušalaca. Prvi deo kompilacije objavljen je 2013. godine.

Serbia Goes Heavy Vol. 2 spisak učesnika i pesama:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.