Objavljen debi supergrupe Teenage Time Killers

Izvor: BalkanRock.com, 25.Jul.2015, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen debi supergrupe Teenage Time Killers

Već nekoliko mjeseci razni glazbeni portali s uzbuđenjem izvještavaju o najnovijem projektu glavnih faca i ikona rock scene pod nazivom Teenage Time Killers.

Dave Grohl, Nick Oliveri, Corey Taylor, Matt Skiba i razni drugi pridružili su se Reedu Mullinu (Corrosion of Conformity), gitaristu Micku Murphyju (The Birds of Satan) i producentu Johnu Lousteau te složili 20 eksplozivnih covera i originalnih pjesama na albumu “Greatest Hits Vol. 1 >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ”.

Između ostalog, na albumu se može čuti i cover pjesme “Teenage Time Killer” anarho-pankera Rudimentary Peni po kojoj je ovaj bend i uzeo ime, kao i uglazbljena verzija pjesme najpoznatijeg Monty Pythonovca Johna Cleesea pod nazivom “Ode to Hannity” koju je otpjevao Jello Biafra iz Dead Kennedysa.

Na ovom se albumu, pored spomenutih, pojavljuju još Pat Smear iz Foo Fightersa, Randy Blythe iz Lamb of Goda, Tommy Victor iz Pronga i Danziga, Lee Ving iz Feara, Mike “IX” Williams iz Eyehategoda, Mike Dean i Woody Weatherman iz Mullinovog benda, Karl Agell i mnogi drugi.

Album koji je snimljen u Grohlovom studiju Studio 606 službeno će izaći 31. srpnja za diskografsku kuću Rise Records, ali već ga je sada moguće u potpunosti preslušati na stranici New York Timesa.

Spisak pjesama:

01. Exploder

02. Crowned by the Light of the Sun

03. Hung Out to Dry

04. Power Outage

05. Ode to Hannity

06. Barrio

07. The Dead Hand

08. Egobomb

09. Plank Walk

10. Time to Die

11. Days of Degradation

12. Clawhoof

13. Big Money

14. Devil in this House

15. Say Goodnight to the Acolyte

16. Ignorant People

17. Son of an Immigrant

18. Your Empty Soul

19. Bleeding to Death

20. Teenage Time Killer

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.