OK Go: Nova himna Mapetovaca (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 23.Avg.2011, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OK Go: Nova himna Mapetovaca (VIDEO)

Bend OK Go se družio sa Mapetovcima iz čega je nastala moderna verzija čuvene pesme družine Džima Hensona za potrebe specijalnog albuma "The Green Album". Pogledajte video!

Na izuzetno zanimljivom albumu pod nazivom "The Green Album" udružili su se brojni moderni bendovi i muzičari u novom viđenju čuvenih pesama iz "Mapet Šoua". Tako su obrade uradili, pored ostalih, i sledeći bendovi i poznati muzičari: Weezer, The Fray, Alkaline Trio, My Morning Jacket, Endrju Bird, Hejli Vilijams iz benda Paramore...Međutim, najozbiljniji zadatak sačekao je bend OK Go koji su obradili čuvenu temu Mapetovaca. Poslušajte je i pogledajte duhoviti video OVDE!VIŠE O TEMI: Mapetovci

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.