Izvor: BalkanRock.com, 14.Dec.2023, 10:35

Novo izdanje Bez buke festivala u zgradi PRIZAD-a

U okviru projekta Bez buke koji sprovodi Kulturni centar REX održaće se dvodnevni muzički festival (15. i 16. decembar) i radionice muzičkih spotova za mlade od 18 do 30 godina u trajanju od nekoliko nedelja. Serija koncerata koji odišu intimom i produbljuju vezu između izvođača i publike udaljenih svega nekoliko stepenika, ove godine se izvodi […] The post Novo izdanje Bez buke festivala u zgradi PRIZAD-a first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Na današnji dan – 14. decembar/prosinac

Izvor: BalkanRock.com, 14.Dec.2023

1948 – Rođen je Lester Bangs, američki muzički novinar koji je pisao za časopise Creem i Rolling Stone, poznat po svom oštrom, nekonvencionalnom i često sarkastičnom stilu pisanja. Bio je jedan od prvih muzičkih kritičara koji je ozbiljno smatrao rokenrol umetničkom formom i koji je promovisao...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.