Novi spot benda SIVI

Izvor: BalkanRock.com, 13.Dec.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot benda SIVI

Beogradsko-pančevački rok bend SIVI objavio je novi spot za pesmu “Svetli grad” čime su završili sa promovisanjem svog albuma prvenca, “Sedam“.

Spot je sniman na ulicama Beograda, a premijerno je prikazan u emisiji “Bunt” na RTS-u. Frontmen benda, Dejan Mrkalj, rekao je da je vrlo zadovoljan ekipom koja je radila spot, kao i da je srećan što je ideja napokon realizovana.

Iako je ovo njihov prvi album, SIVI veoma dugo rade zajedno, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << a specifični su po  tekstovima i pravcu muzike koji stvaraju, koji svoju bazu ima u alternativnom rokenrolu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.