Novi spot benda Bezbeli Apstraklije!

Izvor: SvetGitara.com, 20.Apr.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi spot benda Bezbeli Apstraklije!

Sarajevski bend neobičnog imena i još neobičnijeg muzičkog stila, Bezbeli Apstraklije, predstavljaju nam spot za pesmu „Pod prozorom“. Pesma se nalazi na, zasada, njihovom jedinom studijskom albumu „Kad je bal, nek’ je kanibal“ za Croatia Records, a već uveliko rade na drugom albumu. Nastali su 2013. godine u Sarajevu, a bend čine Turbo Avazija (Haris Ljumanović – vokal, gitara), Bassistaga (Haris Kadenić – bas) i Estamlija (Berin Tuzlić – bubnjevi).

Posle sjajnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << debija pred beogradskom publikom, u martu u Mikseru, kao predgrupa velikom Kultur Shock-u, u Beogradu ih možemo videti već krajem maja u Božidarcu.

Autor spota je Berin Tuzlić (bubnjar benda), dizajn karaktera potpisuje Iman Tuzlić, a video produkcija je delo studija Pixel.ba iz Sarajeva. Audio producent je Haris Ljumanović (vokal), studio Wood Sarajevo, a spot je sniman u amfiteatru Doma mladih u Sarajevu.

Spot za pesmu „Pod prozorom“ možete pogledati ovde:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.