Novi singl Robi Vilijamsa

Izvor: Mondo, 06.Nov.2012, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi singl Robi Vilijamsa

Deveti studijski album "Take The Crown" je prvo Robijevo samostalno studijsko izdanje još od albuma "Reality Killed The Video Star" iz 2009. godine.

"Take The Crown" je takođe i prvi album koji Robi izdaje pod etiketom Universal Music.

"Oduševljen sam što se priključujem Universal Music familiji, pogotovo u ovom trenutku za koji smatram da predstavlja najzanimljiviji deo moje celokupne karijere!", rekao je jedan od najuspešnijih pop izvođača današnjice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Novi album "Take The Crown" donosi 11 potpuno novih pesama, koje su nastajale u studiju u Los Angelesu.

Album je najavljen zaraznim pop singlom “Candy”, koji je odmah nakon svetske radijske premijere osvojio slušaoce širom sveta i dosegnuo vrlo visoke pozicije brojnih top lista.

Drugi singl sa dugoočekivanog albuma je pesma "Different", za koju je Robi snimio i spot koji će uskoro imati premijeru u kome se pojavljuje srpska manekenka Isidora Kuzmanović.

Poslušajte pesmu.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novi singl Robija Vilijamsa

Izvor: Mondo, 06.Nov.2012

Deveti studijski album "Take The Crown" je prvo Robijevo samostalno studijsko izdanje još od albuma "Reality Killed The Video Star" iz 2009. godine..."Take The Crown" je takođe i prvi album koji Robi izdaje pod etiketom Universal Music..."Oduševljen sam što se priključujem Universal Music familiji,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.