Novi ljetni hit Pink Studija

Izvor: BalkanRock.com, 05.Jul.2015, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ljetni hit Pink Studija

Zagrebački bend Pink Studio objavio je novu ljetnu pjesmu nostalgičnog naziva “More prati nas“.

Pjesma je napisana sada već klasičnim stilom Pink Studija, a prati ju pjevna, vesela i lako pamtljiva melodija. Glazbu za “More prati nas” napisali su članovi benda Ana Bogdan i Nikola Karan, autor teksta je Josip Pintarić – Pinks, a aranžman zajednički potpisuju Pink Studio i Silvio Pasarić, koji je ujedno i producent pjesme.

“Pjesma je >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << neka vrsta ode prolaznim ljubavima i ljetnim pričama. Ostalo je na slušateljima da procjene!“, iz benda je poručila Ivana Kardum.

Pink Studio je power pop bend nastao 2004. godine u Zagrebu. Njihov prvi album “Soundtrack za Lutku” izašao je 2009. godine, a izbacio je poznatu pjesmu „Jutro poslije“. “Pink Album“ je drugi studijski album iz 2012. godine, dok „More prati nas“ najavljuje treći album.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.