Novi album i novi video spot Nežnog Dalibora

Izvor: BalkanRock.com, 28.Mar.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi album i novi video spot Nežnog Dalibora

Sastav Nežni Dalibor ovog marta objavio je novi album “U slojevima”. Četvrto po redu studijsko izdanje benda je objavljeno za beogradsku izdavačku kuću Odličan hrčak, koja je izdala i prva dva albuma benda. Materijal je snimljen u “Studiju P3” u Beogradu, i delom u studiju “Undergorund Sound Factory”, takođe u Beogradu. Produkciju potpisuje Caspar Wijnberg (ex-The Saints), dok je mastering urađen u “Da Goose Music” studiju >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << u Holandiji.

“U slojevima” se može nabaviti na CD-u u bolje snabdevenim prodavnicama, a digitalno izdanje je dostupno na bandcamp strani benda, kao i na platformama Deezer i Spotify.

Istovremeno sa albumom objavljen je i animirani spot za pesmu “Zauvek” koja otvara ploču, a za koji je zaslužan tim u sastavu: Dragan Jovanović (crtež, 3D modeling i animacija),

Davor Sopić (scenario, montaža i režija), Vladan Djiri Vasiljević (animacija, 3D modeling, motion graphics i vizuelni efekti) i Aleksandra Radović (model). Jovanović i Sopić su ujedno i članovi benda.

Na izdanju se nalazi 8 pesama, od kojih su 4 već objavljivene u formi singla u periodu od decembra 2015. godine do danas. To su bile pesme „U slojevima“ i „Vikendi“ za koje su urađeni i zapaženi propratni spotovi u režiji Raška Miljkovića, odnosno, Marine Uzelac, kao i radijski singlovi „Prvomajska“ i “Godinu dana”.

Spot za pesmu “Zauvek” kao i kompletan album možete preslušati sa našeg sajta.



U slojevima by Nežni Dalibor

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Povratnički album Slowdive nakon 22 godine (video)

Izvor: BalkanRock.com, 28.Mar.2017

Pioniri šugejza Slowdive najavili su objavljivanje novog albuma za 5. maj 2017. godine. Album nosi naziv “Dead Oceans”...Engleski sastav je već najavio povratak na scenu nedavnim singlom Star Roving. Ovo će biti njihov četvrti po redu album, punih 26. godina nakon njihovog debi izdanja “Just...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.