Novi album Dubioza kolektiva od večeras dostupan za download

Izvor: Story, 15.Apr.2013, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi album Dubioza kolektiva od večeras dostupan za download

Novi, šesti po redu, studijski album sastava Dubioza kolektiv pod nazivom Apsurdistan biće objavljen danas, u ponedeljak 15. aprila, na zvaničnoj web stranici benda www.dubioza.org kao besplatan download.

Dubioza kolektiv, foto: Promo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras novi album Dubioze Kolektiv

Izvor: BalkanRock.com, 15.Apr.2013

Šesti studijski album Dubioze Kolektiv, pod nazivom "Apsurdistan" danas je pušten u prodaju, a isto tako će posle koncerta na kojem će premijerno predstaviti nove pesme, album biti dostupan za besplatno skidanje na zvaničnom sajtu.

Nastavak na BalkanRock.com...

Dubioza kolektiv - "Apsurdistan" je stigao, preslušajte ga!

Izvor: NaDlanu.com, 15.Apr.2013

Jedan od najatraktivnijih regionalnih sastava poslednjih godina objavio je večeras (ponedeljak) svoj šesti album "Apsurdistan". ..Članovi Dubioze će u subotu 20. aprila od 14 h potpisivati "Apsurdistan" i družiti se sa beogradskim fanovima u Dallas Music Shopu u Sremskoj, tom prilikom će dati intervju...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.