Novi The Kills obradili Saula Williamsa

Izvor: BalkanRock.com, 05.Mar.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi The Kills obradili Saula Williamsa

Američko-britanski duo The Kills obradili su pesmu “List of Demands (Reparations)“, američkog kantautora Saula Williamsa.

Ovo je prva pesma koju je duo objavio, nakon prošlogodišnjeg EP-ja “Non-Electric”.

Alison Mosshart je pesmu opisala kao “pesmu snage i osnaživanja, čija je ideja ukorenjena u izdizanju iznad problema”. Ona je dodala i da je ova pesma jedna od onih “koju vas je gotovo strah da obradite jer nosi toliko mnogo poštovanja”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
“Pesma nije ni ljubavna niti je pesma o drogiranju, pesma je definisana, ozbiljna i savršena. Sa određenim pesmama osećate se kao uljez dok ih pokušavate pevati, ali ovu sam osećala kao svoju”, dodala je ona.

Jamie Hince je dodao da je pesma vrlo važna bendu “jer je to pesma zbog koje će svi prestati da rade ono što su radili do tad i samo slušati”.

“Što sam više slušao reči te pesme to mi je bilo jasnije, to sam se više čuo u njima”, objasnio je on.

The Kills su ove godine i gosti zagrebačkog INmusic festivala koji traje od 25. do 27. juna na zagrebačkom jezeru Jarun. Karte su već u pretprodaji, a trenutna cena iznosi 53 evra.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.