Izvor: BalkanRock.com, 02.Dec.2021, 08:46

Novi Megadeth album na proleće

Megadethov novi i dugo očekivani album „The Sick, the Dying… and the Dead!“ biće objavljen na proleće sledeće godine. Ovu informaciju je otkrio Dave Mustaine u intervjuu za American Songwriter magazin. U intervjuu muzičar je takođe govorio o svom oporavku nakon bolesti, o prelasku na Gibson gitare kao i o novom albumu. „Ovo je istorijsko […] The post Novi Megadeth album na proleće first appeared on Balkanrock.com.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Album “Screaming For Vengeance” grupe Judas Priest biće objavljen kao grafička novela

Izvor: BalkanRock.com, 03.Dec.2021, 08:40

Kultni album „Screaming For Vengeance“ iz 1982. godine, sastava Judas Priest, pretvoren je u grafički roman. Sledeće godine će ga objaviti Z2 Comics, na vreme za proslavu 40. rođendana albuma, a dramatičan opis sadržaja romana sugeriše interesantno štivo. „Za 500 godina, prsten gradova...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.